Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


PUMT2 tudnivalók

Üdv a PUMT2 világában!!

 

 

A

 

 

 

 

 

 

 

pumt2 1egy magyar  MMORPG játék ami a metin2 alapjára épül!

ne higgye senki hogy pont olyan mint a metin2... sokkal jobb! és miért is?::új páják,ujj vértek,fegyverek,ékszerek,pajzsok,és más egyéb tárgyak.

kasztok: harsos:testi/mentális,sura:feketemágus/kardsura,ninja:közelharc/távharc,sámán:gyógyitó,sárkány.

birodalmak:shinsoo(piros)chunjo(sárga)jinno(kék)

itt egy rövid történet a metin-ről:

Réges-régen csak egy birodalom létezett a kontinensen. Itt nyugalom és béke volt, ahol nem ismerték a háború vagy a betegség fogalmát. Az emberek boldogan éltek együtt.

A sorsuk azonban megváltozott, amikor egy hatalmas kő, a Metin kő leszállt az égből. A Metin Kő kezdte átformálni az állatokat szörnyekké, puszta jelenléte halálos betegségeket idézett elő szerte a birodalomban. Ártatlan emberek szenvedtek a vadállatok támadásától vagy a betegségek következményeitől. Ekkor úgy látszott, hogy a problémákra nincs megoldás. Végül az egységes birodalom összeomlott, és lett három különböző királyság, melyek külön-külön küzdenek a saját fennmaradásukért. A mai napig úgy kezelik egymást, mint ellenfelek.

A leeső Metin Kő csak a nehézségek kezdete volt. Kisebb kövek újból esnek időről időre, és mindhárom királyságban továbbra is a félelem az úr. Senki sincs, aki meg merné közelíteni a Metin Követ, mert a legrémisztőbb lények kóborolnak a környékén. Nemrég kiderült, hogy a Metin Kő hatalma újból nőtt, és az emberek úgy érezik, hogy tovább szívja el az energiát a világtól.

Az emberek úgy tartják, hogy az incidensek miatt a Sárkány Isten jelenik majd meg a kontinensen. Remélik, hogy ő segít a békét újból visszaállítani, a Metin Kő legyőzésével és így végre egyesülhet a három királyság.

default2.jpeg

köszi hogy megnézted további infókér:a metin2-röl menny fel ide:www.metin2.hu  a pumt2-röl:www.pumt2.info/

 

jó játékot!!


 

 

 

 

 

 

 

 

közismert metinek

A LEGISMERTEBB METINEK: 

metin1,metin3 de inkább térjünk rá a metin2 alapu játékszerverekre:pumt2,ddmt2,metineventday2,metin2mester,bmumt2,bdmt2,ifmt2,ggmt2,icmt2 ha még tuttok pls  kommentbe irjátok meg és és hozzáiromm!

metin2 semmi extra nagyon nehéz fejlődni(de nagyon jó)

pumt2:pirate universal metin2 ujj mapok,ujj tárgyak, alap szint 32,alap tárgyak +5 ös 26  szintöl cuccok sok poti és sok kékpoti és 1 200-as kicsi lila ital! 

ddmt2:semmi különös közepes könnyü fejlödni szerintem jó!

metineventday2:med2 vagy metined2,semmi extra kis hátrány 2 vagy 5 milla 1 varázsfém!

metin2mester:ez egy telezsufolt szeró szerintem,bannt kapsz ha kiirsz másik metint üzifalrade el lehet vele hülyülni!

bmumt2:black magic univesre metin2,naon jó 1.000 yang hajfesték a tanitóknál,kingek,naon jó fegyók a boltba,megéri felnézni!

dbmt2:blaxk dragon metin2 hát... sokat nem tok róla!

ifmt2:háát...eröl se tok semmit bocsi!

ggmt2:ezt se néztem meg mer nem akarta lefuttatni a telepitőt egyfojtába befagytam!

icmt2:ice cream metin2 csak a haverom monta hogy fog játszani rajta nem tom milyen!

 

jó játékot!

 

 

karakterekről

 
 

Harcos

A képességeiknek és a vastag páncéljuknak köszönhetően a Harcosok fontos szerepet játszanak a közelharcban. A nagyobb csatákat is a hatalmas fizikai erejükkel és kiegyensúlyozott, higgadt elméjükkel élik túl.

A választott specialitásuktól függően hatalmas sebzéseket tudnak végezni a harcmezőn a két-kezes kardokkal vagy a egy-kezes kard és pajzs kombinációjának használatával, amik bármely ellenfél támadása ellen védhetik a Harcost.

 

 

Ninja

A nindzsák professzionális gyilkokos, akik képesek bármikor hangtalanul lesből támadni. Az ehhez szükséges képességek és gyorsaság érdekében ezek az árnyszerű harcosok kizárólag könnyű vérteket viselnek. Így képesek gyors és pontos manőverekre a harcokban.

A specializálódástól függően a nindzsák mesterfokon értenek a tőr forgatáshoz, vagy a távolharcban az íj használatához.

 

 

Sámánok

A hosszú és intenzív tanulás bölcsességének áldásával, a sámánok varázslatot és mágiát használnak harcaik során. Misztikus képességeiket nem csak saját maguk, hanem szövetségeseik segítésére is bevetik.

A sámánok specializálódásukkal birtokába jutnak olyan lehetőségnek, mint a támadás megerősítése, vagy egyes gyógy-, illetve segítő varázslatok fejlesztése.

 

 

Sura

A Surák olyan harcosok, akik mágikus erő birtokába jutottak, amikor beleegyeztek, hogy az Gonoszság Magjai kezükben növekedjenek. A mágia amit használnak lehetővé teszi hogy távolharcban megsebezzék ellenfeleiket, valamint a kardforgatáshoz való képességeik remek közelharcossá is teszi őket.

Specializálódásukkal képesek feljavítani támadó varázslataikat vagy további erősítő varázslatokat.

 

 

.............Harcos..................................Ninja................ Sámán...................